top of page

Boss Lady Vibes -facebookryhmä on nyt avoinna!OKEI. tehdään yksi asia ihan ensimmäiseksi selväksi. Ollaksesi Boss Lady, sinun ei pidä olla BOSS, JOHTAJA tai ISO KIHO. Sinun ei myöskään tarvitse (etkä saa) olla veemäinen tai ylimielinen. Sinulla ei tarvitse olla työntekijöitä tai miljoonia tililläsi.


Päin vastoin!


"Bosslady" -asenne viittaa naisen itsenäiseen, itsevarmaan ja määrätietoiseen asenteeseen sekä liike-elämässä että elämän eri osa-alueilla. Termi "bosslady" on usein käytetty kuvaamaan naista, joka ottaa ohjat omiin käsiinsä, johtaa omalla tyylillään ja pyrkii saavuttamaan tavoitteensa rohkeasti ja itsenäisesti.


Bosslady-asenne sisältää usein seuraavia piirteitä:


  1. Itsevarmuus: Bosslady luottaa omiin kykyihinsä ja päätöksiinsä. Hänellä on vahva usko itseensä ja omiin taitoihinsa. Joskus kuitenkin myös itsevarmuus voi kokea kolhun, tässä me muut boss lady asenteen omaavat voimme olla tukena ja auttaa nousemaan vahvempana.

  2. Määrätietoisuus: Bosslady tietää, mitä haluaa, ja hän on valmis tekemään töitä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Hän asettaa selkeitä ja saavutettavissa olevia tavoitteita ja pyrkii saavuttamaan ne päättäväisesti.

  3. Empatia: Vaikka bosslady onkin määrätietoinen ja itsevarma, hän myös arvostaa ja kuuntelee muita. Hän on empaattinen ja osaa asettua muiden ihmisten asemaan.

  4. Innovaatio: Bosslady ei pelkää kokeilla uusia asioita ja ajatella rohkeasti. Hän on valmis ottamaan riskejä ja oppimaan virheistään matkan varrella.

Yhteenvetona bosslady-asenne heijastaa naista, joka on vahva, itsenäinen ja motivoitunut saavuttamaan menestystä omalla alallaan. Hänellä on kyky inspiroida muita ympärillään ja toimia esimerkkinä rohkeasta ja tavoitteellisesta elämänasenteesta.


Boss Lady Vibes: Impuls Content on yhteisö rohkeille ja päättäväisille naisille, jotka haluavat loistaa omalla alallaan ja rakentaa menestyvän digitaalisen uran. Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille naisille, jotka haluavat ottaa ohjat omiin käsiinsä ja inspiroida muita tekemään samoin.


Boss Lady Vibes -yhteisössä jaamme ajatuksia, ideoita ja tietoa digitaalisesta markkinoinnista, sisällöntuotannosta ja yrittäjyydestä.


Olitpa sitten kokenut ammattilainen tai vasta-alkaja alalla, tämä on paikka, jossa voit kasvaa ja oppia muiden bossladyjen kanssa.


Liity meidän energiseen ja tukevaan yhteisöömme, missä jaamme Boss Lady -asennetta ja kannustamme toisiamme kohti menestystä. Tule mukaan luomaan positiivista muutosta omassa elämässäsi ja yhteisössämme.


Tervetuloa Boss Lady Vibes -ryhmään, tervetuloa kotiin!


Ryhmä on vasta uusi ja uunituore, joten nyt sinulla on mikä mainion mahdollisuus olla mukana jossain mahtavassa aivan alusta alkaen.26 katselukertaa0 kommenttia

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page