top of page

Mitä on affiliate -markkinointi?

Päivitetty: 5. maalisk.
Affiliate-markkinointi on digitaalisen markkinoinnin muoto, jossa liiketoiminta palkitsee yksilöitä tai muita yrityksiä (affiliaatteja) heidän tuomistaan asiakkaista tai liikenteestä, joka johtaa myyntiin. Tämä liiketoimintamalli perustuu tulospohjaiseen palkkiojärjestelmään, jossa affiliaatit saavat komission jokaisesta heidän välittämästään myynnistä tai toivotusta toimesta.


Tässä on joitakin keskeisiä piirteitä affiliate-markkinoinnista:


 1. Yhteistyö affiliaattien kanssa:

 • Yritys solmii yhteistyösopimuksia erilaisten affiliaattien kanssa, kuten bloggaajien, some-vaikuttajien tai verkkosivustojen omistajien kanssa.

 1. Uniikit seurantalinkit:

 • Jokaiselle affiliaatille annetaan uniikki seurantalinkki, jonka avulla yritys voi seurata affiliaatin tuomaa liikennettä ja myyntejä.

 1. Komissiot ja Palkkiot:

 • Affiliaatit ansaitsevat palkkion jokaisesta heidän kauttaan tapahtuneesta myynnistä, klikkauksesta tai toivotusta toimesta. Palkkiot voivat olla prosenttiosuus myyntihinnasta tai kiinteä summa.

 1. Seuranta ja Analytiikka:

 • Liiketoiminnan on tärkeää seurata ja analysoida affiliate-markkinoinnin suorituskykyä. Tähän sisältyy myyntien määrä, konversioprosentit ja ROI (Return on Investment).

 1. Markkinointimateriaalit:

 • Yritys tarjoaa affiliaateille usein markkinointimateriaaleja, kuten mainosbannerit, tekstilinkit tai kampanjaideat, jotka helpottavat promootiota.

 1. Luotettavuus ja Luottamus:

 • Luottamus on avainasemassa affiliate-markkinoinnissa. Affiliaatit luottavat siihen, että he saavat oikeudenmukaisen palkkion, ja liiketoiminta odottaa affiliaateilta laadukasta liikennettä.

 1. Lakisääteiset Noudattamiset:

 • Affiliate-markkinointiin liittyy lakisääteisiä noudattamisvaatimuksia, erityisesti avoimuuden ja mainostekstien selkeyden suhteen.


Affiliate-markkinointi on suosittu strategia, koska se mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen ilman suoria markkinointikustannuksia etukäteen. Se tarjoaa myös affiliaateille mahdollisuuden ansaita tuloja suosittelemalla tuotteita tai palveluita, joihin he uskovat.


Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan affiliate -markkinoinnin parissa, tutustu ostettavaan infopakettiin.
11 katselukertaa0 kommenttia

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page