top of page

Maksutavat ja ehdot

Tuotteiden ja palveluiden maksaminen

 

Klarna, Maksuehdot

Klarna Checkout-palvelussa ostokset voidaan maksaa turvallisesti myös eri maksukorteilla, joista meille käyvät Visa- ja Mastercard -kortit, VisaElectron. VisaElectron-maksut onnistuvat vain niiden pankkien korteilla, jotka tukevat palvelua. Ole tarvittaessa yhteydessä pankkiisi varmistaaksesi VisaElectron-korttisi maksumahdollisuuden.

 

Verkkopankit

Valitessasi maksutavaksi verkkopankin sinut ohjataan asioimaan omaan verkkopankkiisi. Voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin ja S-pankin kautta. Verkkopankkimaksussa tilauksesi loppusumma veloitetaan tililtäsi välittömästi. Maksaminen verkkopankin kautta on turvallista, tietosi eivät ohjaudu ulkopuolisille.

Klarna Lasku

Klarna lähettää laskun sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen siinä vaiheessa, kun tilauksesi on lähetetty meiltä. Laskulla on 14 päivää maksuaikaa. Myöhästyneestä maksusuorituksesta lähetetään maksuhuomautus ja se tulee maksaa uudessa laskussa ilmoitetulle tilille. Maksamattomasta laskusta veloitetaan viiden euron suuruinen muistutusmaksu sekä voimassa olevan viitekoron mukainen viivästyskorko.

Maksaaksesi laskulla sinulla tulee olla voimassaoleva henkilötunnus ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Jos valitset tilauksesi maksutavaksi laskun, Klarna tekee luottotietokyselyn, ja tietojen ollessa kunnossa siirtyy tilauksesi suoraan käsittelyyn. Mikäli sinulle ei myönnetä mahdollisuutta maksaa laskulla, saat samantien virheilmoituksen ja voit valita vaihtoehtoisen maksutavan.

Lisätietoa Klarna Laskusta

Klarna Erämaksu

Klarnan kautta voit myös maksaa tilauksesi erissä. Sinulla on valittavana kiinteä erämaksu 3 – 36 kk sekä joustava erämaksu. Joustavalla erämaksulla voit maksaa omassa tahdissa ja valita itse, millä summalla lyhennät velkaasi kuukausittain. Huomaathan, että valitessasi erämaksuvaihtoehdon Klarna perii sinulta hinnaston mukaisen lisämaksun. Voit maksaa laskulla jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan pois milloin tahansa.

Lisätietoa Klarna Erämaksusta

Lisää tietoa Klarnasta löydät sivulta https://www.klarna.com/fi ja voit olla myös yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun (https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu)

Apple Pay

Korttimaksut

Voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla: Visa, Mastercard, Amex, ChinaUnionPay, JCB, Diners, Castesbancaires, Discover, Visa Electron sekä Maestro.

bottom of page