top of page

Miksi kannattaa palkata somemanageri ?

Päivitetty: 1. huhtik.Vastaus on yksinkertainen, sosiaalisen median hyödyntäminen ja hallitseminen parantaa yrityksen tulosta.


Jos itse koet intohimoa yrityksesi somen pyörittämiseen, you go girl! Mikään ei estä sinua jatkamasta hyvää työtä.


Mikäli kuitenkin koet, että somemaailma, siellä pyöriminen, postailu, vastailu ja tykkäily eivät ole sinun juttujasi, voi somemanageri olla juuri se, mitä tarvitset.


Hyödyntämällä sosiaalisen verkostoitumisen työkaluja voit saada käyttöösi hyödyllistä tietoa yrityksesi johtamiseen, voit saada lisää seuraajia, tulla merkityksellisemmäksi yleisöllesi sekä kasvattaa liiketoimintaasi.


Jotta voimme ymmärtää, miksi somemanagerointi on yrityksesi kannalta hyödyllistä, tulee meidän ensiksi ymmärtää, mitä kyseiset termit somemanageri ja somemanagerointi tarkoittavat.


Somemanageri on perehtynyt sosiaaliseen mediaan ja somemanageroinnissa on kyse sosiaalisen median kanavien ylläpidosta ja päivittämisestä.


Jos sosiaalisten verkostojesi suosio kasvaa, sinulla ei välttämättä ole tarpeeksi aikaa hallita ja päivittää kaikkia kanavia. Tämän johdosta myös vuorovaikutuksesi asiakaskuntasi kanssa voi kärsiä.


Voi myös olla, että yrityksellesi ei vielä ole kovin tuttua hyödyntää somemaailmaa, jolloin saatat tarvita neuvoa ja apuja nostaaksesi sosiaalisen median kanavasi asiakaskuntasi tietoisuuteen sitouttavan ja mielenkiintoisen sisällön avulla.